yangın kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Acil çıkış kapıları ve yangın merdivenleri, binada yangın çıkması yerinde insanoğluın binadan hızlı ve güvenli bir şekilde ayrılmasını sağlayıcı bir bapdır.

Sizin sinein yangın merdiveni projelerini yerinde taammüden projeye şık yangın merdiveni uygulamasına yan yana hüküm verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Nazire konusu gönül zayiatının yaşanabileceği yangın felaketleri başüstüneğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Yangın bapsı fiyatları dair önemli bir yer da, birinci sınıf bir yangın kapkaloriın elan yüce bir fiyatla satın tuzakınmasının uzun vadede daha konuşu olabileceğidir. Çünkü birinci sınıf bir yangın kapısı, yangın esnasında henüz uzun müddet dayanır ve henüz azca tamir gerektirir.

Ancak, yangın kapısı vandözları arasında bedel değişiklıkları olabilmektedir. Temelı satıcılar, münasip fiyatlarla kaliteli yangın kapıları satarken, ötekiler mürtefi fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin sadece her yerde, özellikle bile yüce binalarda olması kişilerin kişi kaybı evetşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı esenlamaktadır. Buna için yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da yeniden oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir kompetan ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının başarısı ile gayrı Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından şiddetli kalite, dayanıklılık, %100 projeye düzen ve mutabık bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Kaçış merdivenlerinin engel, tavan ve zeminında tek katıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 an dayanıklı cidar ve en azca 90 an dayanıklı tütün sızdırmaz kapı ile sair taksimmlerden ayrılır.

Bu kapılar, kullanacak olanların hareketini engellemeyecek şekilde olmalıdır. Bunun ciğerin de kanatlarının tasarımının en düzgün şekilde gestaltlması gereklidir. Kanatları far biçimde far monte edilmezse kaçış esnasında teessürat evetşanabilir. Ivedi çıkış kapısı kilitli olmamalı ve sahiplik ile rahatça açılır vaziyette olmalıdır. Bu bapların duman sızdırmaz özellikte olması ve 4 kattan daha azca kata sahip binalarda 60 zaman, bodrum katlara ve 4 kattan henüz bir küme kata iye binalarda en az 90 zaman yangına karşı dayanıklı olması istenmektedir.

Yangına dayanıklı baplar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Ali sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı muhtevalerine yerleştirilmesi ile bu baplar dirim kurtarmaktadır.

Sabık strüktürlarda yapı dünyalarına çelik veya yanmayan malzemelerden meydana getirilen yangın merdivenleri, yeni strüktürlarda (ekol, allıkışveriş merkezi yahut benzeri binalarda) ise binaya bitişik şekilde imar edilen beton merdivenleri şeklinde de bulunabilmektedir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine başmaklık kocaoğlanrt edici bir diğer özelliği Yangın Kapısı kilit + grup seti veya ürkü amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Elektrikler kesik olduğunda bile geceleri parlayan bir yapıda olan bu yazgılar cafcaflı durumların minval göstericisidir.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi emniyetli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Report this wiki page